Parfums voor de maand juni

Dames

Dylan blue pour femme eau de parfum van Versace

Geurfamilie: Bloemig fruitig.
Ruikt naar: bloemig, houtachtig en fruitig met verfrissende zwarte bes en een sorbet van Granny Smith appel in de top. In het hart een bloemig akkoord met wilde rozen en jasmijn en een basis van harmonieuze houtnoten en musk.
Perfect voor: de Alfavrouw, een vrouw die haar eigen kracht kent, een moderne vrouw van vandaag – fascinerend, extravagant en verleidelijk.

Good Girl eau de parfum van Carolina Herrera

Geurfamilie: Oriëntaals bloemig.
Ruikt naar: bloemige tuberoos en kwalitatieve jasmijn in contrast met het gevaarlijk verslavende aspect van geroosterde tonkabonen en cacaobonen.
Perfect voor: een Good Girl… of een bad Girl. Arabische jasmijn en tuberoos staan voor de goede en fatsoenlijke kant, terwijl de nuances van tonkaboon en koffie weerspiegelen de brutere, meer onfatsoenlijke kant van de vrouw.

La Belle eau de parfum van Jean Paul Gaultier

Geurfamilie: Oriëntaalse Vanille
Ruikt naar: de ontmoeting tussen de verslavende elementen van vanille, de frisheid van bergamot en de sappigheid van peer.
Perfect voor: De originele vrouw. Een ultra-sensueel en verleidelijk parfum.

Heren

Eros eau de toilette van Versace

Geurfamilie: Aromatisch Fougere
Ruikt naar: sublieme mannelijkheid geïnterpreteerd door middel van een schitterend charisma met een intense, levendige en hartstochtelijke frisheid verkregen uit de combinatie van muntblaadjes, citroenschil uit italië en groene appel.
Perfect voor: De triomfantelijke en flamboyante verleider

Aqva Marine pour homme eau de toilette van Bvlgari

Geurfamilie: Aromatisch Aquatisch
Ruikt naar: een eigentijdse aromatische, aquatische signatuur waarin de prikkelende frisheid van neroli, rozemarijnbloem en grapefruit samenkomen.
Perfect voor: mannen op zoek naar een sensationele, heldere en levendige frisheid. Een echte zomer geur.

Artisan Pure van John Vervatos

Geurfamilie: Citrus
Ruikt naar:  een frisse, houtachtige, citrusgeur geïnspireerd op de weelderige heuvels van Xalapa, Mexico en zijn enorme koffie- en citrusboomgaarden
Perfect voor: de zomerse man met elegantie, charisma en charme.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top