Paco Rabanne - Lady Million Empire Edp

20,4944,99

Hoeveelheid:

Wissen

Beschrijving

Paco Rabanne Lady Million Empire Eau de Parfum is een onbevreesde geur, een diamant die het podium beheerst en geen introductie nodig heeft. Dames eerst… Een vorstelijke roos heerst over haar Empire. Gouden extravaganza, alle ogen op mij! De Million Girl… Het Glas… Van een helder kristal naar een bedwelmende nacht. Extra glitter. Heerlijk vrouwelijk. Recht door zee en trots.

Lady Million Empire van Paco Rabanne, een brutale bloemige chypre Eau de Parfum voor dames. Hoe bouw je een imperium in de Million stijl? Haar rijk, haar regels. Krachtig. Risicovol. Zet alles op het spel. Neem risicoメs zonder te stoppen. Verlang naar je noodlot. Negeer de kritiek. Pak alle diamanten. Een stralende magnoliabloem met verslavende cognac. Heerlijk onbeschaamd. Verslavend zoals succes… dat is Lady Million Empire Eau de Parfum

Een hoofdige en stralende magnoliabloem met osmanthus en oranjebloesem gevolgd door een cognac-verslaving met vanille en witte patchoeli, deze vormen samen Lady Million van Paco Rabanne. Een floraal fruitige chypre damesgeur van Paco Rabanne voor de zwoelste vrouwen.

15% korting vanaf 3 parfums!

Gratis bezorgd vanaf €30

Niet goed? Geld terug!

Paco Rabanne - Lady Million Empire Edp

Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp
SKU 33496685719701 Categorieën , Tag
Scroll naar top